Nástěnka červené třídy

AKTUÁLNĚ

plány + co se děje ve třídě + vzkazy

Vybavení dětí do červené třídy

• pytel do šatny na oblečení
  • oblečení do třídy (kalhoty, sukně, triko)
  • oblečení na ven podle počasí (nejlépe jiné než to, ve kterém dítě přišlo do MŠ)
  • náhradní oblečení v pytli v šatně (spodní prádlo, triko, ponožky, kalhoty)
  • pyžamo
  • bačkory (pantofle NE)
  • cvičební úbor (kraťasy, tričko, dres)
  • zubní kartáček a pastu
  • kufřík s výtvarnými potřebami
  • Termíny keramiky:

29.3, 30.3., 12.4., 26.4., 10.5., 24.5.

Co se děje ve třídě?

9.5. besídka ke dni matek - 16:30
    31.5. divadlo Barevná pohádka

Nástěnka

Výzva pro rodiče - úklid a opravy na zahradě

Vážení rodiče,

Nečekaně brzo vykouklo jaro, i když ne na dlouho, a skřítkové prosí o pomoc při úpravě školní zahrady a jejího vybavení.

V červnu loňského roku nám výbor Spolku rodičů při MŠ Mezivrší nabídl pomoc při opravách a údržbě školních prostor. Skřítkům také přislíbil pořídit basketbalový koš na školní zahradu.

Využívám tedy této nabídky a obracím se na Vás, milí rodiče, s prosbou o pomoc.

Vím, že někteří z Vás nám pomáhají již několik let a bez dlouhých plánů a proseb. Stačí jen naznačit nebo se jen zeptat a už to je! Jsou to však jedni a titíž.

Proto Vás i na přání Vašich zvolených zástupců, oslovuji všechny.

Moc bychom potřebovali vyměnit a nalakovat prkénka na dětských lavičkách a v dřevěných autech. Ukotvit nové branky, které jsme si pořídili na zahradní kopanou. Vymyslet, opravit a ukotvit tabuli na kreslení, které uhnila jedna stojina. Přivařit vzpěru na plot, která by zabránila "útěku" míčů do ulice Mezivrší a pak dále do Braníka. Jako každoročně, již po tři roky, omladit a vyčistit živý plot od plevele a náletů, které nám ho dusí.

V případě pomoci se obraťte na výbor nebo přímo na zaměstnance školy. Rozhodně Vaše pomoc nebude odmítnuta a bude plně využita ve prospěch našich dětí - skřítků. J

Jménem skřítků všem pomocníkům předem děkujeme.

pracovníci MŠ U tří skřítků Mezivrší

V Praze 3. dubna 2017

Návštěva dentální hygienistky

Vážení rodiče,

dne 21.11. dopoledne se v naší MŠ uskutečnila návštěva dentální hygienistky, kterou jsme jménem spolku na žádosti rodičů zorganizovali.

Pokud byste měli zájem, můžeme příští kontrolní termín na jaře domluvit v odpoledním čase po 16.30, kdy byste se mohli krátké schůzky účastnit i vy, paní ředitelka by nám pro to dala prostor. Na spolkový email můžete případně zaslat, pokud byste měli o tuto akci zájem.

Rádi uvítáme i zpětnou vazbu, kterou vám daly vaše děti.

Spolek rodičů MŠ Mezivrší